Over ons

Wij zijn Kees & Sandra en willen de wereld mooier maken. Dit doen we door duurzame campagnes te voeren op het gebied van milieu, onze maatschappij en duurzame economie. Wij zijn in december 2016 begonnen en hebben al een groot aantal campagnes mogen voeren, kijk maar bij onze Buzz cases.

Hiervoor gebruiken we een fantastisch, aaibaar vervoermiddel. Een omgebouwde SRV wagen die rijdt op zonne-energie. Wij brengen met onze Pop-Up Buzz niet de boodschappen langs. Wij komen niets brengen of halen maar gaan de dialoog aan.

De Pop-Up Buzz is voorzien van grote beschrijfbare vlakken om je boodschap over te brengen. Heb je ook een communicatie plan nodig? Dat kunnen we voor je maken. Een no-nonsense plan, gemaakt vanuit het hart met als doel op een open manier verbindingen te leggen.

Naast het voeren van campagnes bouwen we ook websites en leveren daar de content voor zoals Samen Sneller Duurzaam en leveren content voor sociale kanalen. Wij maken business plannen, organiseren evenementen zoals het Duurzaamheidscafé.

Neem contact op als je ons wilt inzetten. 

  • Facebook Social Icon